beri anak susu formula

hiii saya ada soalan. macamana ya nak latih anak yang sebelum ni menyusu badan, nak latih dia minum susu formula? sekarang dah 1 tahun 1 bulan. susu badan saya dah kering. so far dia okay je makan, tak picky eater. tapi berat dia susah nak naik sebab active bermain. so saya ingat nak bagi dia minum susu formula. #firsttimemom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Agak ssah sis bila bby 1th,,boleh beli botol susu yg wide neck.dn susu fm yg sesuai.kalau susu yg xhanyir unmum dn frisolac.yg lain smua rasa lain😅

2y ago

i seeee. thank you tau awak bagi suggestions. nanti saya try ☺️