Normal ke Anak susah nk minum susu. .ank baru 1tahun 10bulan.klu minum pon 1 @2 auns je..1x je

Shari 1 ke 2x je mnum.tp dia mkn byk.syur n buah

8 Balas

Umur anak kita sama .. dan anak saya pun memang taknak minum susu sangat . Dia banyak makan . Susu dia minum time nak tidur malam je . Kadang kadang siang ada lah mintak susu time nak tidur tapi sangat sangat jarang ... bagus sebenarnya baby dah taknak susu botol , sebab susu bukan lah keperluan dia dah . Makanan real food tu penting untuk dia .

Normal awk. Anak sy yg frst dh setahun 8 bulan, makin lama makin kurang mnum susu. Usia mcm ni, susu bukan keperluan setiap masa dorg dh. Yg penting dorg makan, makan syur buah, mknn yg berkhasiat in shaa allah anak awk ok je.. No worries k.. 💝

susu bukan lagi keperluan baby. jadi xperlu risau. banyakkan nutrisi dlm pemakanan baby. boleh offer susu fullcream dlm kotak dkt baby.

Normal sis. Pttnye bersyukur klu bby dh suka real food. Kita pn jmat duit utk beli susu hehe

Should be okay kalau dia banyak makan. Atas setahun susu bukan lagi keperluan utama.

ok baik.. tq semua...pelik juga nape anak x nk susu...

apa yg awak risaukan?

janji dia makan