buku pink

salam semua mommies2..saya first time pregnant..nak tanya mommies2 procedure bukak buku pink di kk..ada yg cakap kena booking dulu, ada yg cakap walk in je..

4 Balas

ye...sekarang xboleh walk in ...kena download application BOOKDOC kt google play...lps tu bwt temujanji dkt stu...sy dh buat..mula2 peneng juga...tp senang je....

Kalau boleh call dulu KK lebih senang untuk dapatkan maklumat . Kalau dekat, walk in terus. Nanti senang nurse nak setkan appt waktu lain.

Depends klinik. Call dulu klinik atau dtg je walk in. Mcm sy dtg terus bkk buku. Xde booking pn.

sy hari tu walk in je..kbetulan xde org mse tu terus buat buku..better sis kol je dlu kk tnye