Puasa

Salam, semua mommies. Ada yg cuba berpuasa x time kuarantin ni? Boleh x share apa2 tip supaya tak cepat penat / tahan lapar. Boleh cuba utk bulan puasa nanti. Especially untuk yg 1st time preggy utk bulan puasa nanti ?

2 Balas

Awal2 kandungan sebaiknya x yah puasa. Tak digalakkn sgt. Mcm sy awal2 puasa dpt puasa kejap. Minum susu kurma and mkn nasi time sahur. Dpt bertahan. Tp x lama. Lepas2 tuh sampai hari nie x puasa dah. X mampu dah 15 weeks. Cpt gastrik and pedih ulu hati.