susu botol

salam semua mcm mana nk bg bby 2 bulan nyusu botol..sebelum ni ok je pastu xnk botol dah..nk direct je..

2 Balas

Samela sy mule2 ok ni bg kejap time ok dia isap xok bgla mcmne pun dia xnk siap tolak botol dgn tgn...botol tommee tippee dgn nuby sy try

mase akk sy pkse je tp pujuk² laa nnti upah tek . lme² dia pun redha .😂

5y ago

haha baby bias tgh membiasakn diri . mmg akn melalak bila tak suka . kene buat je sllu smpai dia terpaksa . jgn bg tek langsung siang tu .😂 akk sy buat menjadi. bila dia lapar last² dia sedut gak