TOLONG BERI PENDAPAT

SaLam Semua Macam Mane Nak Lajukan Aliran Susu Badan Yee?Sebab Anak Kadang Jadi Tak Puas Mngkin Susu Saya Slow...Susu Saya Ada ...

8 Balas

macam mane saya nak pastikan baby saya latch dengan betul ehh?saya rasa dia sedut breast...saya dagu menyentuh payudara ,areolaa semua masuk ,ada lebih sikit je kt atas ...

10mo ago

ada rasa sakit tak? sy ni masa awal2 ,baby mcm lebih pd puting je.dh try msukkan aerola tp mcm xboleh, mulut kecik.Alhamdulillah xde tongue tie ..redha je sakit..lama2 dh makin ok..xsakit mcm awal2 dlu

xde sapa nk aliran laju puan..bahaya...boleh tersedak dan susu pon byk foremilk..mksd puan susu byk ke? bgus kalau susu xaliran laju mksdnya puan byk susu pekat

10mo ago

terimakasih ♥️

kalau laju nanti tersedak2 plk anak tu puan, mengamuk jg org tgh lapar tu

makan labu air buat sup insyaallah bnyk sy dh try dh mmg sdp dan hasil bnyk

10mo ago

ok ii thankss tau...saye cubaa

Cuba mkn lobak putih. Terus engorged breast

10mo ago

tp kalau susu tak keluar elok boleh bengkak susu.. then lg teruk boleh mastitis lqgi sedih sampai kena surgery

Mkn buah dan mknan bersup

baby latch betul x?

lobak putih