Minta Pendapat Ibu2

Assalamualaikum ibu2 nak minta pendapat atau pengalaman ibu2 makan suppliment apa utk tambah susu badan ya? Sebab baby saya macam tak puas kalau minum susu badan.

1 Balas

saya x beli supplement. utk milkbooster air halba suam, kurma, jagung @ roti krim jagung, durian., horlick, nestum. hari2 biasa cuma mkn nasi dgn lauk byk cukup protein sayur, air masak secukupnya, lps je menyusu sy wajib minum air masak utk top up balik air dlm badan utk supply susu, minum susu segar, .. paling penting x bleh stress.