Susu badan

Hii mommyyy ! Nak tanya macam mana nak banyakkan lagi yee susu badan ? Anak saya kuat menyusu kadang saya pump tapi dapat sikit , ada masa banyakkk . Macam mana ea nak meriahkan susu badan ? Saya pantang 16 hari 🥰

3 Balas

makan buah betik..sya tu hri mkan betik 1 biji saiz kecil susu terus kencang bnyk air🤣tpi try je la kdang lain org lain penerimaan

Banyakkan makan lobak putih, sawi, kurma, roti jagung, air horlick, air masak. Tu cara sy nak banyakkan susu badan.

6mo ago

sama saya pun czer org kata x elok makan roti nt jd kembang..