Beli barang baby

Sapa2 boleh suggest kedai atau expo yang murah untuk beli barang2 baby? Saya tinggal di kedah so kalau ada yg bole suggest area kedah atau penang pun ok jugak. Terima kasih

4 Balas

Expo yg murah selalu kat KL. TCE baby expo/ bulan 9 ni ada kat mitec KL. memang berbaloi lah klau jenis yg suka hunting barang2 murah cuma kena cepat dan rajin je lah. Btw kalau wipes boleh try survey brand hoppi. Agak berkualiti tp harga murah. Baju pulak depends la. Sy prefer 3 brand. Mothercare, H&M dan uniqlo. Sy beli masa promo. Sy akan selalu check dan aware la. Sebab beli masa promo dapat 30-55% off kadang2. Baju2 berkualiti, lembut dan tahan lama. Kalau dapat harga promo kira2 balik harga jd lebih kurang macam kat shopee atau tt shop je sedangkan kt situ tak ada brand dan x berkualiti sgt pun material.

hai..kat shoppe pun ok,try tengok kat kedai momo house..die pling murah pada sy..sy borong at situ je

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

online sis. TikTok shop bnyak jual barang baby murah2