urut

Salam semua .kndungn 34 weeks blh urut x .xtahn sngt sakit bdn2 ni.tq

9 Balas

Cr bidan yg btul2 pndai dia akn betul on urat Kita sebelum bsalin..sya Bru je berurut mgu lps oky je dia siap bgth Mana bhgian yg blh urut or x n ajar lg

Urut picit2 je. Kalau suami pndai urut lagi bagus, suami saya urut kasar semacam. Tak rela saya 😂 trpksa tahan je sakit belakang ni

Sy suh husband picit2 dr tagan smpai bahu je sis,pas2 picit kaki hilang sakit2 badan.. area perut,dada memag x usik..

Boleh.. Kalau nk urut2 belakang.. Sy pun sama.. Suami jauh kena laa urut2 sendiri kat blkg.. Sabar je la😄

Boleh tp blkg bdn je.. Mintak suami urut tp lembut2 sikit. Jgn dia lenyek mcm kat kedai Thailand tu

Cari tukang urut yg betul2 tau urut org mengandung...

Boleh..tp cri tukang urut yg btol2 pndai urut..

Blh je, tp jgn kasar2 la urutan tu ye

Boleh sis