Risau

Salam semua kawan2. Saya preggy sudah 17 weeks. Doctor ada scan, bagi tahu uri dekat bawah. Sekarang saya duduk lama sikit sudah ada rasa sakit pada bahagian bawah perut. Pinggang saya pun sakit jugak. Berdiri lama2 pun perut ada rasa sakit x selesa. Selalu saya terpaksa baring sekejap untuk hilangkan rasa perut yang x selesa. Apa perlu saya buat. Mintak pendapat sis2 semua

1 Balas

Jangan risau nanti akan naik jg. Baca dr.imelda balchin punya fb.