Sakit pinggang

Normal ke 6w sakit pinggang rasa nak patah 🤣🤣 duduk tak selesa , baring tak selesa . Berdiri lagi lah 😩

6 Balas

Mnum susu sis.sakit pinggang ,rasa kebas2 tu bermakna kita kurang kalsium.Sbb separuh kalsium kita baby Dh ambik.So mnum susu mengandung untuk dptkan kalsium yg cukup.

1y ago

Mcm sy minum ammum materna je sis Tp sy rendam dgn 3 biji kurma.xde la loya sgt🤣

sma lah sy sis. skrng sy 8w.asik muntah2 je.. tak boleh mkn orng lain masak.kena masak sndri baru bulan telan.. dah lah kita ni tak larat😂

1y ago

Eee kita pulak takleh makan sendiri masak , tgok bawang pun tak boleh lagi kan makan . Ayam jangan ckp lah langsung takleh tengok . Hahahahaa bau masakan pun takleh . Sampai kadang nak makan pun tutup hidung 🤣🤣🤣🤣 peel betul .

normal sis, sy dh 9w baru rasa sakit pinggang 😭 baring sakit, duduk sakit, bediri lagi la mcm rasa nak patah 🤣🤣🤣

1y ago

Hahaha itulah , dgn bekerja ni serba tak kena rasa

normal sis. nanti dh lama sikit hilang dia ganti dgn morning sickness pulak 🤣

1y ago

Betulllll, hahahha awal2 cramp & sakit pinggang. Masuk 7w ha smua benda tk boleh makan

Saya pon sama jgk 6w nk msuk 7w dah start rasa sakit pinggang,muntah2,loya

1y ago

Hahaha sama 🤣🤣🤣

normal..skg pn sy tgh alaminya