giving birth at 36 weeks

Salam and hi semua ibu2..alhamdulillah sy dh slmt melahirkn baby pada 11/1/2020 lpas at 36 week secara normal..sbln awal dr due date..spatutnya due date sy harini 7/2/2020..baby ok wlupn premature berat 2.95kg..syukur alhamdulilah dipermudahkan semuanya..

2 Balas

Alhamdulillah syukur baby selamat, puan pun selamat. Doakan sy juga ye dipermudahkan urusan bersalin. Due bulan mac.

4y ago

Semoga dipermudahkn urusan awk..aminn

Sihat nya baby wlupun 36weeks! Tahniah mommy, selamat berpantang ☺️