Pegerakkan baby.

Salam semua ibu2. Sye pregnant 5bln, sye bekerja sbgai tukang masak dkntin sekolah. And bgun pkul 4pg stiap hri. Sye bmbng dgn ksihatan baby sye. Sye perlu siap kn 9menu sblum pkul 7pg. Jdi keadaan memasak sye agk terkejar2 byk berjln. So soalan sye, bhye tak untuk kandungan sye, ank sye byk bgerak and skli skle die bergerak sgt2 kuat. Sye bmbng die tak selesa and letih...

1 Balas

tak ada apa2 awk, bila rasa bby kick tuu makanya bby awk active . awk jgn risau yaa bby awk ok je dear.