Name

Salam semua, blh bagi cadangan nama tak utk baby boy. Inisial huruf H dan A

28 Balas

Yg baiknya bg nama anak depan tu ada Abdullah atau abdulrahman sbb d pdg mahsyar nti Rasulullah akn mncri dan memanggil umatnya yg bermula dgn 2 nama tu.. 😌 (Abdullah Hulaif(yg setia) )

Alamak ramainya komen apa2 pun thankyou semuanya 😘😘😘 sy dah selamat bersalin 20.10 haritu dapat baby girl 😂 ni post lama ni hahaha

4y ago

😅Xpe.. Boleh simpn name utk next bb..

Harraz Aqail Hisyam Azha Harith Azha Haikal Aqasha Haziq Akmal Akmal Hisyam Anas Haidar Aniq Haikal

Hamsyar aliff Haiqal azim Hamirul Aizat Hafiz adham Hazrul aliff Huzair Aiman

Hamran anaqi Hamzah anif Hanzalah Ahmad Haidar

Hafiz asyraf.. Hamdi ammar.. Haikal adam..

Hakim As-Sadiq Haiqal Al-Iman Hafiz Ammar

Haziq Haris Hamdi Azfahsyaz Azril Attar

Haris Amin Haziq Aiman Hilman Akim