Suggest nama baby boy

Hi mummyyy, suggest nama baby boy bermula huruf H & A boleh? Atau H & D 🥰

2 Balas

Hamzah Aali (kebijaksanaan, tinggi kedudukan) Habib Adli (sayang, dicintai, keadilan) Hadif Asyraf (Yg mempunyai matlamat, lebih mulia) Haris Anaqi (pelindung, keindahanku yg menawan hati) Hakim Adwa (yg bijaksana, cahaya)

2y ago

terimakasih 🥰🥰

kita dulu teringin nak bagi nama aryan haidar which is maksud dia untuk aryan is - kekuatan penuh. haidar - berani , singa .. tapi dapat anak gegirl. tunggu next la pulak 🤣

2y ago

hihi tq sis, takpa nanti tambah boy pulak 🤭