Ruam susu

Salam semua. ? Apa tips nak hilangkan ruam susu baby ya? Pipi tu dah berair pulak. ?

Ruam susu
30 Balas

Lepas memyusu terus lap jgn biar susu tu terbiar lme dkat Muka anak tu jd ruam tu try nappy cream

4y ago

Ouh laa nappy cream boleh pakai kat pipi ya? Saya baru tahu. 😆 terima kasih bg info. 😍

Sy pkai cream herbal dr Shaklee..alhamdulillah serasi dgn ank sy..Dr ank ke2 guna..

Allahu..ksiannya awk baby...pergi klinik pakar kulit la sis...tkut lg melarat..

Ya Allah semoga adik baby cepat2 sihat ye. & sembuh ruam di kulit. Aaamiinnn3.

pergi lah pakar kulit terus sis, kecian baby. Kita bukan doctor tanya kat sini

Lpas menyusu baby kna cuci tmpt tmpt susu menitik tu..kdg menitik kt pp..

Try essential oil Young Living..mmg cepat la susutnya..

Ya ampun...msti baby awak rasa pedih2 gitu😭😭

Use calamine cream.. Insyaallah hilang.

Better sis bwk bby g klnik pakar kanak2