Hilangkan ruam baby

Kalau macam ni ruam susu ke ye? Sebab banyak pulak naik kat pipi dengan dagu dia. Macam mana cara nak hilangkan ya terima kasih

Hilangkan ruam baby
10 Balas

Anak saya pun ada, ruam panas ni, anak saya sebulan lebih dah, saya guna Applecrumby Moisturiser lotion, alhamdulillah sekrang makin kurang, kulit anak pun licin jee.

assalam sis. sis guna lotion Amway yg allano tu. anak sy aritu teruk jgk di leher dan blkg bdn. lepas sapu esok dah kering alhamdullilah

Sy guna krim muka mustela utk baby, kalau xde guna sudocream nappy cream tu ..sapu nipis je nanti dia hilang

sama mcm ank sya ruam panas ni cmpur dgan ruam susu nanti dia hilang sendiri tak perlu letak ape2

2y ago

lama jugak ank sya pun masih ade lagi ruam susu dgan ruam panas tpi dh kurang sikit

Awk try Pakai facial cream sebamed, anak sy jadi mcm ni 3 hari dh hilang

saya pakai cream ezzera plus alhamdulillah dah okey. tray la.

saya pakai youbaby Alhamdulillah okay ..

bg mandi jgn pakai sabun yer

pki sebamed atau cetaphil

cuba guna lotion snowhite