Ruam susu pada pipi

Ada mommies yang tahu tak mcm mana nak hilangkan ruam susu kat pipi baby, sekarang 5bulan lebih.

Ruam susu pada pipi
2 Balas

ank sy pernah jd mcm ni.. hampir 1 muka.. benda yg sy buat, elakkan org cium muka ank, kawal keadaan suhu bilik, lepas bf lap sekitar mulut dgn kain lembap/bersih, sapu krim baby.. ank sy sesuai MK SOOTHING NAPPY CREAM.. harap dpt membantu ☺

anak saya pakai lotion tak jd mcm2 cream dah letak tak jd apa, berbulan macam tu la jgk.. kena pakai steroidal cream klinik pakar paed bagi baru kurang dan makin hilang