Head Banging

Salam semua.. Anak saya 8m26d. Lately kalau nak tidur dia suka head banging. Kalau terbalik kan dia buat jugak. Kalau biar dalam 2-3 min gitu, kita terbalikkan mata dia tutup dah n terus tidur. Risau ?

1 Balas

Sama dgn anak saya yg ke 5, dari umur 6 bln sampai sekarang dah umur 4 tahun. Awal2 tu risau takut dia tak boleh bernafas...tapi setiap masa akan tgk dia dulu. Tggu sampai dia tido, dah betul2 tido baru betulkan. Sekarang dah besar sikit dia dah jarang buat sbb selalu tegur. Bila dia dah faham apa yg mak ayah dia ckp, dah xbuat.

5y ago

Terima kasih ye for sharing.. Lega sikit rasa ☺️