Tidur malam panjang

Hi mommies, anak saya dah 2 bulan 10 hari, sebelum ni malam dia akan nangis setiap 2-3jam nak susu, tapi saya perasan dia dah boleh tidur lama 4 ke 5 jam tanpa bangun minta susu. Kalau macamni mommies buat macam mana. Nak biar tidur takut dia lapar, nak bangun kan susu takut ganggu tidur dia, sebab dua dua ni penting, confuse saya berat okay last check up 2 bulan berat 5kg

1 Balas

ank susu fm ke df?

3mo ago

awk pndai bg bby df posisi baring x?kalau pandai..awk xperlu pon kjut smpai dia sdr...just try usap jari dkt mulut bby...kalau dia mcm mencari trs offer df...sbb ank2 sy mcm tu la sy buat...