Lendir coklat

Salam semua. Ada tak yg pernah keluar lendir coklat tapi baby dalam kandungan okay je? Saya baru 5w6d ada keluar lendir coklat. Tadi dah pergi kk n doc kata so far takde apa2 masalah. Doc suruh tggu lagi 2 minggu utk scan sekali lagi. Dan doc pun tak ada bagi apa2 ubat. Risau sangat hati ni. Hampir 2 tahun menunggu. Mohon doakan semoga baby saya sihat sehingga bersalin

15 Balas

Kantung dah nampak ke masa scan? Biasanya saya dengar kk memang tak bagi ubat kuat rahim kalau belum ada jantung & janin

2y ago

Dah nampak kantung tp tadi belum dgr heartbeat lg. nanti 2 minggu lagi baru scan utk check jantung pulak

saya dah masuk 37 minggu 3 hari..hari ni rasa kerap mengeras..tu tanda nk bersalin ke?

sayaaa !! tp mse tuu dah 30 weeks ! Dr kata mgkin sy terlalu penat,sbb baby okay je

total bedrest sampai semua bleeding stop. bangun utk ke tandas je.

2y ago

Tu susah sikit sbb saya kerja. Nasib baik tadi kk bagi 3 hari mc so boleh lah berehat 3 hari. Harap2 lepasni okay jelah. Terima kasih sis 😊

sy ada , tp sikiit sgt. huhu hrp tkde pape juga la