Dah nampak kantung tapi upt masih samar

Saya dah scan hari tu, alhamdulillah dah nampak kantung kecik ja dalam 4minggu mcm tu. Tapi bila cek upt, masih lagi line dia tak pekat mcm control (c ) line. Perlu ke saya risau? Atau dah nampak kantung tu dah dikira okay? #firstbaby #firstmom

2 Balas

Dah nampak kantung okay lahtu. Tak perlu check upt lagi. Nanti 7 weeks ke atas dah boleh check heartbeat pulak.

ada samar mcm ni x sis..sy ikut kan app 3 mnggu..blum nak scan lg sbb x terang lg x brani nak scan