cara2 kurangkan loya

salam semua.. 1st time hamil n rase loya memanjang je. tp xde la muntah. then blh ke kite makan asam utk kurangkn loya or benda2 ringan utk kurg kn loya. sbb mkn limau n biskut tp xlarat nk mkn tu je. Pastu x blh sgt nk minum air putih. Tekak lain mcm. Asyik nk minum air buah dlm kotak je.. paksa pn tekak nk mual2 smpi senak perot..

1 Balas

Dari minum air kotak.better beli ribena..mix dgn 1liter air..agak2 letak jgn manis sangat... Klu hb low x blh kerap mkn asam..nnt makin low..

4y ago

Owh mcm tu.. terfikir gak ribena.. tq..