sakit sagt

Salam selamt pagi ibu2 .sy 6weks 2day .pagi tdi pkl 3 pgi .sy sakit sagt perut .sampai rasa nk pitam ..tpi xde keluar darah ape pon .cume perut sakit sgt mcm memulas .ibu2 doakan sy dan kandugan ye .saya sekrg ada di hospital ampang dr nk scan .tgu giliran .

1 Balas

Semoga semua urusan dipermudahkan. Salam mommy semua. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw