sakit bahagian bawah perut

Haii , nk tnye normal ke sakit bhgian bawah perut,sy hamil 3bln.. smlm skit sgt, xleh nk tido. Sakit mcm pedih cmtu.. ada ke ibu2 prnah cmtu? Atau tnda ape ye

1 Balas

sy sakit sengal² je sis. kdg rasa mcm period pain kejap je. takdelah sampai tak boleh lena. kalau sengal² tu doc cakap normal sbb rahim nak membesar lg. kalau berterusan elok sis pergi klinik.

5y ago

Skit nye mlm smpai ke pgi.. pgi tu sy urut betis dgn tapak kki bru dh xskit prut..