airputih

salam selamat pagi saya nk tanya tadi time kencing lpastuu saya ada sapu smpah tiba2 ada air mgalir laju dari vagina turun wana putih bau dia seperti biasa saja .. saya gtaw nurse cakap pergi hospital dan pakai pad sbb hari ni kk cuti .. saya tkboleh pergi sebab suami keja .. bahaya tak ? esok saya kena p klinik utk checkup 5bulan . bby first 21weeks

2 Balas

Pegi emergency terus awk. Sy pon skg tengah bocor air ketuban dan sdg warded. Doc nak monitor dan bagi antibiotik. Skg dah 26 weeks ++. Kalau biar lama dan mmg confirm air ketuban, takut jangkitan pada baby dan ibu juga.

Wasalam. Byk x, kalau ketuban mmg bahaya sbb baby perlukan air ketuban dlm rahim... Kena pergi dlm masa 24 jam kalau blh lebih cpt lg bgs.

5y ago

tapi tiada lendir