Gerakan bayi & perut yang tidak besar

Salam & selamat malam.. sy menunggu anak kedua selama 5 tahun.. jadi skrg ni Alhamdulillah diberikan rezeki lg.. tapi sebabkan dah lama tak melalui proses mengandung.. sy terlupa bila waktunya ibu boleh merasakan gerakan baby.. dan rasa risau hati bila perut tidak membesar.. anak pertama lelaki trismeter 1 pun perut dah besar.. skrg ni baru masuk 13minggu..mmg tidak besar ke?? dan tidak merasa gerakan apa2?

2 Balas

Wslm. Lain org lain. 13w bg sy mmg tak nmpk pape lg. Kalau baring pun flat je. Gerakan pun sama.