Gerakan bayi di bawah perut

Hai semua..ada tak yang macam sy rasa tendangan bayi lebih di bahagian bawah perut atau ari2..sebelum ni dekat atas tp skrg rase byk gerakan di bawah perut..kandungan sy masuk 27minggu..tq

9 Balas

sy 29w jgk. mmg rasa pergerakan kat bawah pusat je.. last scan baby sy kepala kat bawah. ni dh rs berat kat bhgian ari² bawah pusat tu mybe dia dh kat situ. bnyk rs tendangn kat situ.sakit pulak tu kalu dia gerak kat situ. sblom ni perut bhgian atas rs geli². ni bila gerak bhgian bawah ni rasa lebih kpd sakit pulak.

Sy pun rsa mcm tu.. x pe ruang still besar sbb tu dia bebas brgerak😅.. smlm sy letak tgan kt perut tiba2 rsa dia ubah kpla dia.. brpusing merata 😂..

Saya atas bawah semua dia menyelam nak menendang bergerak. Sama juga 27week. Tapi tu normal sebab ruang kita still besar lagi

Sya 23w pun rasa byk gerakan di bhgn ari2. tak pasti kaki or kepala yg buat gerakan tu tpi comel la rasa gerakan tu.hehe

29weeks baby byk bt gerakan kt ari2 lg.xmcm kk n abg dia dlu.mengandung kli ni mmg berbeza btl.

Baby saya berpusing merata sis😂 kadang” sampai terasa ke ulu hati 😫

sme lah sy pun rse byk bhgian bawah perut skrg...sy 28 week

saye 23w...rse gerakan kt ari2 tp kbykan kt pusat

ya kepala baby dh kt bwh la tu;)