doakan sy

assalamualaikum dan salam sejahtera..sy hmpr 4thn suda blum punya zuriat..umur sy skrg 32thn..sy da buat mcm2 tp blum ada zuriat lg...kpd kawan2 smua doakan sy yaa...sapa2 sini masi blum ada zuriat??dan da lama kwen..bru skrg ada zuriat...ada tips tak..? info2 dulu

4 Balas

InsyaAllah sis...rezeki sis ttp akn ad insyaAllah cuma cepat@lambat je...sy hmpir 8thn sis menunggu,alhamdulillah Allah br makbulkan...penting jgn putus asa,doa n tawakal...terus menerus pohon kpd Allah smoga dikurniakan zuriat suatu hari nti...Sy doakan sis dikurniakan zuriat dlm ms terdekat...Aamiin

Selagi ada rahim,sis boleh bgelar ibu 1 hari nanti..rezeki tu ada,lambt atau cepat jekn..yg penting jgn putus asa..dan dlm pengharapan jgn stress2 ye sis...sy doakn sis cpt dpt zuriat...

Boleh try beururt puan😊

Aamiin