Bimbang..

Salam sejahtera mommy semua, Saya memgandung kali pertama, minggu ke-8 memang gembira.. tetapi doktor kata ovari ada 2 biji cysts yang agak besar jumlahnya (6cm x 4cm)... cysts yang macam ini bahaya ke? Biasa ke? Ada mommy yang mempunyai cysts dan telah melalui semua ini? Minggu ke-8, masih sangat risau keguguran.. ? Hampir tiap malam stress and mimpi buruk.. Mohon pencernahan..

1 Balas

sis xyah stress.. kadang2 cysts nie first jer akn timbul then after a few akn hilang tp depend on situation laaaa... jaga pemakanan yg bleh buat cysts makin besar..