choroid plexus cysts

Sapa ada masalah ni? Sejauhmana bahaya pada baby? Dia akan hilang ke tak? Im worry about dis

2 Balas

Hi mcmana anak awk? Sy buat scan details dan doc nampak ni jugak. Mintak refer pakar.

2y ago

alhamdulillah.. sya pon kena refer pakar tapi dktor X call lagi bagitaw tarikh temujanji

Sis dh try tnye pd doc pakar ttg ni???doc yg consult sis tuk kes.ni?

5y ago

Saya dah rujuk pakar.pakar kata akan hilang cyst tu. Sy rujuk di hospital swasta. Tp sy tetap risau