Sesi Tanya Pakar Bersama En. Calvin Tan, Child Behavioral Therapist from Nutrigene ModernSciences

Salam Sejahtera Ahli TAP, Siapa di sini rasa anak mereka ada masalah emosi mental dan fizikal? Anda tahu tak apa itu maksud pengawalan emosi? Atau anak mereka kerap tantrum apabila tidak mendapat apa yang mereka inginkan? Tahukah anda jika kita tidak mengawal isu ini, ia boleh membahayakan mereka sendiri? Ayah Ibu, anda tahu tak bagaimana nak kenal pasti tahap kestabilan mental dan fizikal anak anda? Pernah tak anda berfikir bahawa tingkah laku mereka ini normal atau tidak? Anda tahu tak bahawa kesihatan mental positif harus diterapkan dari kecil lagi? Jika anda rasa anak anda ada masalah emosi mental dan fizikal, anda wajib ikuti Sesi Tanya Pakar kami pada kali ini. Tanya soalan anda tentang masalah pengawalan emosi mental dan fizikal tentang kanak-kanak dan cara untuk mengatasinya bersama En. Calvin Tan, Child Behavioral Therapist daripada Nutrigene Modern Sciences pada 7 Disember 2022, hari Rabu. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama En. Calvin Tan, Child Behavioral Therapist from Nutrigene ModernSciences
18 Balas

hi saya nak tanya sy haritu ad kluar spotting coklat2 dan sy pergi klinik swasta dr ad bg ubat duphaston,sy ambil ikut peraturan,soalan sy normal ke klu kita ambil duphaston tp spotting coklat kluar on off?

1y ago

Hi Sorry, isu ini lebih baik consult dgn doktor krn I hanya pakar dlm bidang mental health sahaje Thank you