KANDUNGAN 3 MINGGU 4 HARI

Assalammualaikum saye nak bertanya, kandungan saye baru 3minggu 4 hari tapi perdarahan keluar tapi perut saye tak rase sakit... itu normal atau tak?

7 Balas

Tak normal, better g je hospital.. saya dari awal pregnant smpai 4 bln ad pndrhn. Bile pndrhn saya Xde sakit perot pon.. Pndrhn ad hari biasa,ada hari byk sgt tu saya tros g hospital..sbb fresh blood, dan xbole buat kje brt,jln byk xbole,naik kereta trhentak2 xbole dan elak bersama..dan doktor srn bedrest shj.. saya doktor ltk kes "threatened miscarriage".. Skrg Alhamdulillah pndrhn da berhenti Mgkn asbab saya amal nutrifud dari bioshifax baru2 ni. Hrp pulih spnohnye..

sy minggu ke 6 ada bleeding..bgun tidur tgok ada darah terus ke KK tapi kk terus suruh ke emergency..bila smpai ke emergency dktor minta tahan wad Shari utk tgok sma ada darah tu ada lagi ke x..sebab klau darah tu keep turun wlaupn sikit rsau Jadi miscarriage so better refer dktor

tk sure sis , saya masa 3 week hari2 bleeding spotting darah coklat . cukup2 1 week dah takde . skrg ni 5 week bruu . cuma rasa cramp / nyeri bawah perut dan kkdg sakit belah kiri / kanan

selalu kalau belum due period nii, boleh jadi chemical pregnancy je. kandungan x menjadi. thats why boleh turun darah sama period.

Assalammualaikum nak tanya, punca perut bawah cramp sebab apa ye? tapi cramp ye sehari je tu je, lepas tu dah tak ada...

Klu awal pregnant ada bleeding...tak normal kne g check klinik...

mcm tak normal je tu. baik pegi check di klinik