Susu badan

Salam saye ade baby 3 bulan, memula die fm & susu bdan tp ade 2 3 hari tu saye tak sempat nak directkan die susu badan & die minum botol je. Lepas dari tu saye cube bg die susu badan & setiap kali die hisap mesti loya. kenape eh? saye nak pam masuk botol pun tak bole sb kalau pam 1oz pun tak dapat tp kalau baby direct baru ade susu. Tp setiap kali bg die loya kenape ye? ade cara tak nak bg die menyusu direct balik ?

3 Balas

Since post ni dh lama, just nk tahu apa sis bt ya..?? Sb baby sy pun nipple confius..skrg baru 25hari.. Sedih sgt.. Haritu bg dlm botol sb anak kena kuning.. So sy campur BM dan FM memandangkan BM pun tak cukup. But then nak DF semula dia tolak siap bt muka lg. Huhu