Pakai minyak angin di dahi dan belakang leher

Salam. Saya sedang hamil 1st baby, usia kandungan dalam 10minggu. Nak tanya boleh ke saya sapu minyak angin seperti minyak cap kapak di dahi dan belakang leher bagi hilang rasa pening dan loya?

10 Balas

Boleh saya dari 9w sampai skrg dah 31w pun buat mcm tu tapi pakai minyak yuyee tambah kalau minum ayaq gula time 10w tuu mmg lumur habes satu pinggang tengkok haa tadak masalah

2y ago

Saya akan sapu banyak2 kat dahi dengan leher. Pastu kat hidung sikit nak bagi bau hehe. Takut je kalau terlebih

Boleh je..sy pun buat mcm tu masa alahan 6-15 weeks 😊

Ok je. Jgn kt bhgn rahim, takut serap ke janin

boleh je.. yg x boleh nye di perut..

bole je sis, sy guna cam tu jg

Boleh je takde masalah

Bole sis jgn dkt perut je

2y ago

Kenapa tak boleh sapu minyak angin dekat perut ?

boleh👍

boleh

bole