Minyak angin

Ada tak minyak angin yang sesuai untuk ibu hamil? Untuk dihidu dan disapukan pada dahi ketika pening dan loya. Adakah minyak cap kapak selamat digunakan? Sebab ada yang kata bahaya. Tapi bau minyak angin lain saya takleh nak hidu. Lagi bertambah rasa nak muntah.

5 Balas

minyak cap kapak bahaya awak sbb ada menthol and menthyl. sy boleh recommend minyak yuyi

2d ago

Tu lar. Sebelum ni taktau pon. Ingatkan sebab tak sapu kat perut takpe

sy guna minyak angin youbaby roll..die ada 3 bauan.insyaAllah bahan2 pun Selamat

2d ago

sy biasa beli kt shopee

kalau sy gune minyak angin Najihah , bau die sedap

boleh guna minyak yuyi atau minyak telon baby