8 weeks nampak kantung kosong

Salam, saya scan 8 weeks 3day tp hanya nampak kantung sahaja. Tak pernah ada bleeding/sakit perut. Ada sesiapa ke pernah jadi mcm ni? Risau sangat 😔

7 Balas

tunggu 2 minggu repeat scan. kalau perkembangan tak tally baru kira ada problem. kadang cycle kita tak on time sebab tu kiraan lari. jangan risau lagi. doa banyak2. apa jadi dalam rahim totally under kuasa Allah semata.

InshaaAllah ok sis sbb masih baru 8weeks sy dlu pn early pregnancy nmpak kantungg jee, no worries! Keep berdoa smoga tiada apaa2 ❤️

Scan atas ka? Ada org week8 blm nmpk lg tu. mcm sy week10 bru nmpk bila scan atas. Klu risau p scan swasta, scan tvs tu confirm nmpk

sy 6w dah nmpk bby scan atas.. cuma kecil je mcm sbesar cincin dok ckp 😃 cuba check ky swasta, insya allah blh nmpk

Sy pernah Alami.. Alhamdulillah skrg ank dah 5 bulan.mgkin ukuran kantung kurang tepat

Mungkin ovulation cycle sis lambat! Tunggu 2minggu scan balik

kadang2 10 minggu baru nampak baby..