set berpantang , pilis, param

Salam. Saya pregnant 33w. Anak first. Boleh saya tau, ibu2 yg pernah bersalin, ada guna set berpantang jnama apa ye? Dan ok ke tak? Disebabkan ni anak first, jadi saya tak tau jenama apa yg ok. Mak pun dah takde so saya tak tau nk mnta pendapat siapa. Ada cdgn dri ibu2?

1 Balas

sari ayu, sy beli satu set kat shopee ada pilis param, tak perlu bancuh,terus sapu kat dahi @ perut. nona roguy pun sy beli jugak tp beli loose, minyak berubat & minyak herbanika