Set pantang

Set berpantang apa yg sesuai di gunakan sepanjang tempoh berpantang ? Sy first mom , tak tau nk pilih yg full set atau set basic yg ada (param,pilis&tapel) saje .. jamu mgkin akan ambil selepas anak habis kuning .. boleh bg suggestion tak ? #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

saya pun first mum.. lagi 2 minggu nak deliver.. saya beli set berpantang aafiyah.. dah ada full set sekali jamu untuk lepas bersalin juga.. baca review orang kata ok.. even mil akan jaga masa berpantang nanti, tapi mil pun tak tau kena beli apa.. so decide sendiri je.. set tu ada herba2 untuk mandian juga.. sekali dengan barut.. so kita just pakai dengan bengkung je untuk maintain body shape lepas bersalin..

saya pakai set ummialya, mmg ada parap pilis dgn sabun tak silap .