kemungkinan ni normal ke x?

Salam, saya nk tanye possibility x darah nifas bersambung dgn darah haid? Dan ini berlaku dlm masa berpantang yg 44 hari , saya tahu darah nifas 60 hari cume lepas beranak n sampai hari 30 darah dh ok je.. Sampai hari 35 camtu dh warna koko( sy seakan akan perasan mungkin dh nk habis) tp hari ke 40 camtu, darah bertukar merah cair (kebiasaan untuk saya haid) dan satu panty liner tu nk penuh sbb kadang2 sakit kepala tp perut tak sakit la, btw untuk pengetahuan sebelum dapat anak kalo sy haid keadaan saya mcm sakit kepala dan senggugut. Ade x sape2 yg berpengalaman camni?normal ke erh? Saya first time jd mommy, sori kalo ayt berterabur.. Tq in advance

2 Balas

Hmmm susah jg tu. Tp darah haid ngn nifas ada beza dari segi bau.