Nampak heartbeat usia kandungan ke berapa ?

Kalau scan Kandungan 6w dah boleh nampak heartbeat ke belum ye ?

10 Balas

sy dh prnah scan on 5 weeks n 8 weeks, still nmpk kantung je. kmngkinan bsr kesan drpd cycle period irregular. Doa yg baik² n be positive je stakat ni.

saya scan masa 6weeks. dah nampak kantung n nampak jantung baby flickering.. cuma masih kecil lagi untuk dgr heartbeat dia..

macam saya isnin lepas 6 minggu 3 hari dah nampak heartbeat..guna tvs, clear..

3mo ago

Tak sakit ke guna tvs tu ?

Depends on individual period cycle. Suggested first scan on 8 weeks and above

3mo ago

Okk okkk Terima kasih yer .

saya scan 6w tak nampak heartbeat lagu, nampak kantung je, kena repeat lgi 2w

3mo ago

Okayy tq mommies

saya harini dah scan 8minggu, dah ada heartbeat. alhamdulillah

3mo ago

Alhamdulillah . Semoga sihat2 selalu mommies

da nmpk da..Ada hearbeat..Bru balik scan TD...6w 4d...l

3mo ago

Wahhh sama due dgn sy lah nanti . Sy 6w5d dah tpi x pergi scan lagi . Tq mommies

mcm sy scan 6w5d nmpk kantung + heartbeat...

3mo ago

Okayy tq mommies

sy 6weeks da dpt dgr heartbeat.. scan TVS

3mo ago

tvs xsakit. just scary ms nk msk 😂 tp sy scan perut 6 mgu dh nmpk heartbeat

8weeks dear