Nervous

Salam & hi. Saya nak tanya ada tak sesiapa yg pernah mengandung luar rahim sebelum ni dan skrg dia mngandung lagi ? First kandungan saya luar rahim and operate bulan 11 last year. Then period normal start januari tahun ni. This month dua hari lewat dan saya try check and result mcm gmbar ni. Apa saya patut buat ye ?

Nervous
2 Balas

Better u pegi scan utk confirm location of pregnancy sbb chance utk jd ectopic pregnancy 25% kalau pernah ada history sblm ni

5y ago

Wlcome. All the best

Cuba g scan sis

5y ago

InsyaAllah. Its not harm tanya banyak opinion