Anak hitam

Salam.. saya nak luahkan perasaan la.. saya ni orgnya putih la.. sll org kata gebu mcmtu.. husband mmg agak gelap juga.. so msa lahir anak saya putih.. lps kuning duk bwh lampu jadi gelap.. smpai da 6bulan ni.. smua org yg tgk anak saya akan mengata 'eh kenapa anak kau hitam?' almost everyone.. saya sedih sgtt.... Nak tny ad ke mommy2 yg alami mcm situasi sy? Boleh bg smngat & pencerahan tak.. adakah anak sy mmg akan gelap?

58 Balas

ank sy mula2 lhir putih sis dok 2 mggu.. gelp pulk... skrg 3 buln cerah blik... dy brubah2 kulit ye.... gelp ke cerah ke jnji siht sis..

Allahu. mulut tempayan kite boleh tutup. mulut org lantak depa la sis. asal anak sihat. patut tayah amik pusing pun dorang cakap ape

Tu kurniaan allah.. Xksah la hitam ke putih yang penting sihat n ibu bapa jaga sebaik mungkin... Lantak la dengan orang

tunggu je sis. kdg sbb baby tak cukup air. kdg sbb kulit dia lambat nk cerah. anak sy dh setahun lebih baru putih mcm kakak dia.

anak itam pun jd isyu ke?? bersyukur je la anak tu rezeki allah bg.. spa kita nk pertikai kn kuasa allah..

nma pn baby.. nnt mkin lama mkin berubah warna kulit dia, rupa dia, smua berubah.. besar nnt dia pandai lah jaga

saya terbalik, sy kulit gelap, anak semua putih2..bila pergi klinik nurse siap tanya betul ke anak..acener tu..huhu

x pon.. sis cakap je kat diorang.. anak hitam ke puteh ke.. yang penting anak yg sah.. mesty diorg terdiam

gelap ka putih ka bukan depa yg bg makan..... abaikan jela mulut2 yg tak memberi manfaat tu.....

owhhh xapa...baby akn berubah kulit dlm masa 1thn-2thn...sbb ank sdra sy pun mcm tu

4y ago

ya awk....hihi...jgn risau laaa...pekak kan teliga jew...xpyh laaa peduli org nk ckp apa pun...jnji baby awk sihat...alhamdulillah🥰🥰🥰