Warna kulit bayi

Hi mommy ..sory just nk tnye .. normal ke baby lahir putih pink.. lps 2 hari jadi gelap muka.. hmm dah 2minggu mmg kulit dy gelap je mcmtu.. mmg kekal mcmtu ke ..baby sy kene kunjng haritu..2 hari bwh lampu ..sy xkesah warna kulit baby..just nk tau je mmg kekal ke mcmni warna kulit nye#firstbaby

4 Balas

normal sis, nak2 kalau dah letak bawah lampu.. lepas sebulan 2 baru nampak kulit baru. lepas eemua dah gelupas, dan anak pun dah start bambam

normal sis.jgn la risau.anak sy 10 hari kuning.mmg kulit gelap.pastu mengelupas lagi.ambik masa dlm 2 bln jgk nak bagi kulit baby normal blk

Kalau baby ada kuning normal sis, dh hilang kuning kulit akan makin okay

Norma kulit baby akan berubah.