soalan

salam , saya mahu bertanya ibu yang ad pengalaman boleh ke mngandung 9 minggu tapi suami ingin bersama , sebab ini anak sulung

2 Balas

ikut pd kekuatan rahim sbnrnya.. ada org boleh... sy sdri blh je walo awl2 preggy.. separuh org xblh... takut blaku pndarahan n blh jd keguguran.... sbb org kata bby blm melekat kuat lg masa tu... mgkin blh bersama. tp jgn kasar... n pantau..kalau ade pndarahan better elakkan dlu bsama smpai trimester ke 2

klu bole masuk 2nd trimester mommy. takut awai2 ni xkuat lg bby.