Femur Length Pendek

Salam, saya in my 20weeks ++ now and semalam checkup + scan baby. All the results are alhamdulillah, baby is healthy. Only one minor concern (doktor cakap minor but to me Major ??). Femur length is delayed by 4-5 weeks. And after Google I found many more reasons to worry for. Now I am so worry, sad, panic etc. Ada tak mommies yang pernah ada masalah yang sama.. Please shareeee thank you ???

1 Balas

hai puan. masa sy prgnant 37weeks,appointment ngn doc pakar pun scan femur lenght delayed 3-4weeks. alhamdulillah baby lahir normal ja. doa + sangka baik. inshaAllah xda apa2.