37minggu1 hari adakah sakit sekejap-sekejap tanda nak bersalin dan turun tanda lendir

Salam saya dh 37minggu 1 hari..perut saya sekejap-sekejap sakit lps tu hilang..Lost tu sakit blik...tdi ada turun tanda lendir saja..adakah itu tanda nk bersalin sbb due saya lambat lg

3 Balas

kalau dh 37w boleh bersalin dh sis. kene monitor contraction atau keras perut tu. if kerap 5min sekali, boleh pegi hospital da. atau dh ade tanda lendir darah dan pecah ketuban

kalau sakit tu makin kerap dan tak hilang tu tanda nk bersalin

terima kasih saya dh selamat bersalin dh

1y ago

kalau mcm saya turun lendir banyak sangat,kaler mcm kuning sikit..37w,kdg ngeras kdg stop