Sakit senggugut

Sy pregnant 38 minggu 6 hari, kalau sakit senggugut + sakit pinggang tu tanda tanda nak bersalin jugak ke? Sakit senggugut sekejap sekejap je tapi sakit pinggang dgn tulang punggung berterusan. Nk duduk bangun pun sakit. Dh nk masuk 39 minggu tapi takda tanda tanda nak bersalin pun, confuse sebab sakit pun sikit sikit je & jenis sakit yg masih boleh tahan .

2 Balas

tanda2 nk bersalin 2 jgn lupa pantau pergerakan bby n semoga dipermudahkan amin

pantau takot ade contraction