DUE DATE 5/3

ada yang sama due dengan saya tak tapi belum bersalin lagi? sakit sakit dah ada rasa tapi sekejap je lepastu hilang. tanda tanda bersalin masih belum ada. tiap hari menunggu tanda tu datang. memang anak pertama lambat ke? takut kena induce hm #firstbaby

6 Balas

tu la pasal😂 sakit pun x kuat..biasa je..sy ni bila dh sakit tu cpt2 tengok masa...syok sgt kan nak bersalin haha... kalau kerap sgt nak g hospital😂..tapi laju je je hilang😑 sy due 13/3😑anak 1st jugak

saya pun tak da tanda ape lagi, skadar sakit kejap kejap je. due 8/3 ni. nk tanya juga klu dh due tu kena terus pergi hosp ke atau mcm mana walau takde tanda? ni anak first ..so sy kurg tahu sikit

1y ago

selalu doc tgk klu ovrdue 40minggu tiada rsko..kena bg tmpoh smggu.. klu tak doc bg surat serah diri mcm tue

saya due date 4/3.. sabtu ni..tanda apa pun blum ada rsau btl daa...mcm2x da buat bjalan khulu khilir brsenam buat keja smua sd buat huhu..blm ada tnda2x juga..anak k 3 lagi..emmmm

1y ago

semoga dprmudahkan sis brsalin nnti aminn...

Sya due 5/3 tapi dah bersalin 19/2 haritu 😂 harini hari ke 12 berpantang . Semoga dipermudahkan semua urusan ibu yg bakal bersalin. Kena byk kan gerak .

1y ago

Boy sis 🥰

Sy due 10/3, sama la takde tanda nak bersalin pun 😅

Saya pun takde tandaaaa lgi, due 9.3 nnti 🥹

1y ago

sama la. Td gi appointment doc. Scan baby bru on the way gi laluan. sy ni dah la tahan lapar dari pagi sbb nak elak misi ukur berat badan yg stelah mkn 😂 lepastu tahu result cmtu dari doc , makin pulak sy tension pikir bila baby kluar sbb now dh 39w1d .. selasa ni dtg lg review utk kupas lanjut psl step apa prlu di ambil incase overdue . sy dh merajuk dh dengan c baby sbb x bagi kerjasama nak kluar 😂😂😂 sy rasa sy cepat mrh sbb belum srpn 🤣🤣 jgn baby yg mrajuk dekat sy dah laa .. lepasni balik rumah , xtau nk ckp apa dekat mil sbb mil pun dh cuti seminggu dekat rumah anaknya prmpuan , mil kerja ..memandangkn rumah adik ipar dekat dgn hospital incase tjadi apa²...